Εξειδικευμενα Σεμιναρια Επιχειρηματικοτητας & Marketing

HSider group of services προσφέρει εξειδικευμένα επιχειρηματικά σεμινάρια, ομαδικά και ατομικά, βασισμένα στις  τις προκλήσεις της σύγχρονης ελληνικής οικονομίας, στους τομείς: Επιχειρηματικότητα, Marketing και Internet.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να καταρτιστούν οι επιχειρηματίες και το προσωπικό τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μπορέσουν να οργανωθούν σωστά και να αναπτυχθούν.

Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και δείτε λεπτομέρειες:

 • Start-up: Πως να κανετε ενα επιτυχημενο ξεκινημα

  Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας νέος επιχειρηματίας, προκειμένου να γνωρίσει πώς να ξεκινήσει με επιτυχία μια νέα επιχείρηση.
  2 ημέρες | 27 & 29 Νοεμβρίου 2017
 • Ατομικο Σεμιναριο Επιχειρηματικοτητας

  Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας υφιστάμενος επιχειρηματίας, προκειμένου να γνωρίσει πώς να ξεπεράσει αποτελεσματικά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει στην επιχείρησή του.
   
 • Internet Marketing

  2 ημέρες με πρακτική άσκηση, όπου αναλύονται όλα τα εργαλεία και οι τεχνικές που απαιτούνται, για μια αποτελεσματική παρουσία στο internet.
  Θα ανακοινωθεί σύντομα

 • Marketing και Πωλησεις

  Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζουμε τη μεθοδολογία για την αποτελεσματικότερη πώληση προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ενέργειες του Marketing και μέσω των Τεχνικών Πωλήσεων.

  Θα ανακοινωθεί σύντομα

Φωτογραφίες από προηγούμενα σεμινάρια